Moisturising Foot Cream

Moisturising Foot Cream

85G

Flexitol® Moisturising Foot Cream voiteessa on erittäin tiivistetty voidepohja, johon on lisätty E-vitamiinia sekä 10 % ureaa, jotka tekevät siitä erittäin ravitsevan. Voiteen hellävarainen, nopeasti imeytyvä koostumus sopii erittäin kuiville säärille ja jaloille.

Flexitol Moisturising Foot Cream pitää ihon sileänä, pehmeänä ja erittäin ravittuna auttaen ihoa palauttamaan luonnollisen ulkonäkönsä. Ota tavaksesi kosteuttaa kuivia jalkojasi päivittäin.

“Vaikka jalat eivät ole näkyvissä, hoida niitä kuin ne olisivat kaikkien nähtävissä. Jalat voivat kuivua talvella, jolloin kantapäät halkeilevat ja iho alkaa hilseillä.”
- Farmaseutti Stephen RileyMuut tärkeimmät aineosat ja edut.

Maitohappo

Kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

Urea

Ihon hoitoon ja kosteutukseen.

E-vitamiini

Antioksidantti, ihon hoitoon.

lactic_acid-01.png lactic_acid_blue-01.png
urea-01.png urea_blue-01.png
vitamin_e-01.png vitamin_e_blue-01.png

Ylläpidä Moisturising Foot Cream voiteella

Kun halkeilleet kantapäät ovat parantuneet, voit säilyttää kosteutetun ihon Flexitol Mosturising Foot Cream -voiteella. Päivittäiseen käyttöön säärien ja jalkojen karhealle, kuivalle iholle.

Hoida Heel Balm balsamilla

Kuivat ja halkeilleet kantapäät ovat suhteellisen helposti hoidettavissa oikeilla tuotteilla. Levitä voidetta halkeilleille alueille kerran tai kaksi kertaa päivässä 14 päivän ajan. Voide alkaa vaikuttamaan heti, saat näkyviä tuloksia jo yhden päivän käytön jälkeen.

Urean taika

Urea on ihon luonnollinen kosteuttava aineisosa, joka parantaa ihon kosteustasapainoa lisäämällä veden ottoa dermiksestä. Urea lisää ihon kykyä varastoida vettä, vähentää veden haihtumista iholta ja lisää ihon pidättämän veden määrää. Jos ihosi kosteustasapaino on häiriintynyt, ureaa sisältävää tuotetta voidaan käyttää kosteutusprosessin käynnistämiseen.