Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Vinkkejä tyytyväisille jaloille

Jalkojen päivittäinen hoito ei ole pelkkää hemmottelua. Säännöllisellä jalkojen hoidolla voit välttää yleisimmät ongelmat, kuten känsät, kuivat ja halkeilevat kantapäät sekä kovettumat. Annamme muutamia käteviä vinkkejä, jotka auttavat pitämään jalkojesi ihon terveenä.

11. Vaihe

Mikäli jalkasi ovat erittäin kuivat niin levitä Heel Balm -balsamia jalkoihisi vähintään kerran, mieluiten kahdesti päivässä. Kiinnitä erityistä huomiota kantapäiden alueeseen, mutta varo varpaanvälejä. Erilaiset vartalovoiteet eivät sovellu tähän tarkoitukseen, sillä ne eivät yleensä sisällä ureaa, joka on tärkein ainesosa jalkojen ihon kosteustasapainon parantamisessa.

Step-1.jpg

22. Vaihe

Huolehdi hyvästä jalkahygieniasta. Pese jalkasi ja jos mahdollista, harjaa jalkaharjalla tai hohkakivellä. Kuivaa aina varpaanvälit huolellisesti ja vaihda sukat päivittäin. 

Step-2.jpg

33. Vaihe

Tarkasta jalkasi säännöllisesti – etenkin, jos sinulla on diabetes – ja kiinnitä huomiota ihon värin, koostumuksen tai ulkonäön muutoksiin. Jos jokin huolestuttaa, käänny tarvittaessa viipymättä ammattilaisen puoleen.

Step-3.jpg

44. Vaihe

Ole aktiivinen. Esimerkiksi kävely on hyvä tapa pysyä kunnossa ja erinomainen tapa hoitaa jalkoja.

Step-4.jpg