Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Työjalat

Jos olet työssäsi paljon jalkojesi varassa, joutuvat jalat puurtamaan vieläkin enemmän kuin normaalisti. Kävely, portaiden kiipeäminen ja jopa pitkään seisominen paikallaan voivat kaikki aiheuttaa hankautumia ja painetta jaloille

1Mahdolliset syyt

Oli työsi kuinka tyydyttävää tahansa, se voi aiheuttaa jaloillesi monia seuraamuksia:

  • Känsät
  • Kuiva, halkeileva kantapäiden iho
  • Kovettumat
  • Halkeillut ja rikkonainen iho kynnenalusten alueella

Työn aiheuttama kulutus voidaan kuitenkin hoitaa ja ehkäistä tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitelluilla tuotteilla:

Step-1.jpg

2Heel Balm

Heel Balm -balsamimme tutkitusti kosteuttaa hyvin kuivaa, halkeillutta ihoa. 

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Moisturising Foot Cream -jalkavoiteen säännöllinen käyttö auttaa jalkoja selviytymään pitkistä työtunneista. E-vitamiinia ja 10 % ureaa sisältävä, täyteläinen ja erittäin tiivistetty koostumus. Moisturising Foot Cream -jalkavoide pehmentää ja kosteuttaa hyvin kuivaa ihoa. Tämä hellävarainen, nopeasti imeytyvä koostumus soveltuu käytettäväksi erittäin kuiviin jalkoihin ja sääriin.

Step-3.jpg