Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Talvijalat

Jalat on helppo unohtaa talvella, jolloin ne pyritään pitämään lämpimien sukkien suojissa. Oikealla huollolla ja ylläpidolla jalkasi pysyvät terveempinä ja sinä itse voit olla tyytyväinen jalkoihisi.

1Huolenaiheet

Kun sää kylmenee, huolta aiheuttavat kuivat ja halkeilevat kantapäät ja kovettumat. Pitkinä ja pimeinä iltoina on onneksi hyvin aikaa keskittyä säännölliseen jalkojen hoitoon. Ohessa joitakin suosituksia jalkojen parempaan vointiin.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Kylmä ulkoilma ja lämmitys voivat pahentaa kantapäiden ihon halkeilua talvikuukausina. Paras hoitokeino on ureaa sisältävä voide, kuten Flexitol Heel Balm -balsami. Se sisältää 25 % ureaa, ja sen on lääketieteellisissä tutkimuksissa todettu kosteuttavan kuivia, halkeilevia kantapäitä.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Kun on kyse jaloista, ne ovat poissa silmistä mutta eivät kuitenkaan saisi olla poissa mielestä. Itse asiassa jaloista pitää huolehtia kuin ne olisivat näkyvillä koko ajan – etenkin juuri talvella, sillä silloin jalat pääsevät helposti kuivumaan, jolloin kantapäiden iho alkaa halkeilla. Jos kosteuttavaa Moisturising Foot Cream -jalkavoidetta käytetään osana päivittäisiä ihonhoitorutiineja, se pitää ihosi pehmeänä, sileänä ja ravittuna.

Step-3.jpg