Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Muodikkaat jalat

Kuljitpa korkeilla koroilla, järkevissä kävelykengissä, muhkeilla platform-pohjilla tai moderneissa avokkaissa, jalkojesi ei tarvitse joutua viimeisimpien muotioikkujen uhriksi. Oikealla hoidolla ja huolenpidolla jalkasi voivat näyttää upeilta ilman, että joudut rajoittamaan muodikkaiden jalkineiden käyttöä.

1Mahdolliset syyt

Saatavana on niin laaja valikoima kenkiä ja saappaita, että jotkin niistä aiheuttavat väistämättä hiertymiä ja rasitusta jaloillesi. Se voi johtaa moniin ongelmiin, kuten ikäviltä näyttäviin känsiin, kuiviin ja halkeileviin kantapäihin tai kovettuneeseen ja hilseilevään ihoon.

Kaikki nämä ongelmat voivat tehdä olon epämukavaksi ja heikentää itseluottamusta, kun yrität valita sopivaa asua. Voimme kuitenkin auttaa sinua pysymään tyylikkäänä Flexitol tuotteilla. Ne ovat kehitetty tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Nauhasandaalit ja takaa avonaiset slingback-kengät voivat näyttää upeilta. Kesän helteet ja talven kylmyys voivat kuitenkin koetella kantapäitä. Silloin Heel Balm -balsami palauttaa tehokkaasti kuivuneen ihon kadonneen kimmoisuuden.

Step-2.jpg