Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Lomajalat

Aurinko, meri ja hiekka voivat aiheuttaa ongelmia jaloille. Muutama lisätuote laukussasi varmistaa, että voit viettää onnistuneen loman.

1Lomajalat

Lomasi kuuluisi olla hauskaa aikaa, ja kaikkein vähiten haluat silloin joutua piilottelemaan jalkojasi häpeillen tai pelkäämään, että jalkasi kuivuvat ja vaurioituvat. On paljon hauskempaa odottaa, että pääset juoksemaan vapaasti rantasandaaleissa ja muissa kesäkengissä.

Step-1.jpg

2Mahdollisia syitä

Lomamatkojen ilonpilaajia voivat olla kuivat kantapäät, kovettumat ja hilseilevä iho. Ei syytä huoleen! Tässä on muutamia vinkkejä lomallesi siitä riippumatta, alkoivatko ongelmat jo ennen lähtöä tai vasta matkan aikana.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Yritä valmistella jalkasi jo etukäteen hoitamalla niitä säännöllisesti Moisturising Foot Cream -jalkavoiteella. Pian huomaat ihosi pehmenevän keveiden ja hellävaraisten kosteuttavien aineiden yhdistelmän ansiosta. Jos taas jalkojesi iho kuivuu matkan aikana, täyteläinen jalkavoide auttaa sinua taas saamaan terveen ja hyvin ravitun ihon.

Step-3.jpg

4Heel Balm

Tietty määrä jaloille aiheutuvaa kuormitusta on lähes väistämätöntä lomamatkalla, mutta kuiva tai kovettunut ja hilseilevä iho on helppo hoitaa Heel Balm -balsamillamme. Heel Balm -voide alkaa vaikuttamaan heti, saat näkyviä tuloksia jo yhden päivän käytön jälkeen.

Step-4.jpg