Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Kesäjalat

Kaikista vuodenajoista juuri kesä saa meidät kiinnittämään eniten huomiota jalkoihimme. Etenkin silloin, kun aurinko paistaa ja varpaat pääsevät esille!

1Kesäihon vaivat

Kesäkauden jalkavaivoja ovat känsät, kuivat ja halkeilevat kantapäät ja kovettumat. Onneksi voit keskittyä positiivisiin puoliin, sillä Flexitolin koostumus on erityisesti kehitetty pehmittämään erittäin kuivien, halkeilleiden kantapäiden ja säärien ihoa. Seuraavassa on esitelty joitakin kesään sopivia tuotteita.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Heel Balm -balsamimme karkottaa jalkojesi kesäbluesin kosteuttamalla kantapäiden ja säärien kuivaa, halkeillutta ihoa. Tämä erittäin tehokas koostumus yhdistää 25 % ureaa sekä muita syväkosteuttavia ainesosia, jotka yhdessä tekevät ihosta terveemmän, pehmeämmän ja ravitumman.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Pitkän, kuuman kesän aikana jalkojen iho voi päästä kuivumaan. Kosteuttava Moisturising Foot Cream -voiteemme sisältää kevyen ja hellävaraisesti tasapainotetun yhdistelmän kosteusvoiteita, jotka imeytyvät nopeasti pehmentäen ja hoitaen ihoa.

Step-3.jpg