Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Kauniit jalat

Me kaikki haluamme antaa parhaan mahdollisen vaikutelman. Jos siis haluat kauniit jalat, noudata neljää ohjetta.

11. Vaihe

Varmista, että käytät oikeanlaisia kenkiä. Epämukavat jalkineet tai vääränkokoiset kengät voivat aiheuttaa monia jalkavaivoja. Yritä myös välttää takaa avonaisia tai ohutpohjaisia kenkiä, jos kärsit herkästi kuivista ja halkeilevista kantapäistä. Niiden hoidossa auttaa Heel Balm -balsami.

Step-1.jpg

22. Vaihe

Vaikka kynsitaide on trendikästä ja on hienoa olla luova ja värikäs, älä käytä liikaa kynsilakkaa. 

Step-2.jpg

33. Vaihe

Anna jalkojesi hengittää riisumalla kenkäsi ja sukkasi illalla. Se on myös erinomainen tilaisuus hoitaa niitä Moisturising Foot Cream -voiteella

Step-3.png

44. Vaihe

Leikkaa varpaankyntesi leikkureilla suoraan. Vältä saksia, sillä silloin leikkaat todennäköisemmin liian alhaalta tai epätasaisesti.

Step-4.jpg