Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Diabeetikon jalat

Diabetesta sairastavat ovat suuremmassa vaarassa kärsiä haavaumista, jos heidän kantapäänsä ovat kuivat ja halkeilleet. Kuiva ja halkeillut iho voi toimia alustana bakteerien kasvulle, mistä voi seurata infektioita. Siksi on erittäin tärkeää, että tutkit jalkasi säännöllisesti ja huolehdit hyvästä jalkaterveydestä, jos sinulla on diabetes.

11. vaihe

Hyvä päivittäinen jalkojen hoito ja ylläpito on välttämätöntä. Se kannattaa tehdä samaan aikaan joka päivä, ja sen on käsitettävä seuraavat toimet:

  • Jalkojen pesu
  • Jalkojen kosteutus
  • Jalkojen tutkiminen vaurioiden tai muutosten, kuten punoituksen tai ihon kovettumien, varalta
Step-1.jpg

22. vaihe

Käytä oikeanlaisia kenkiä ja sukkia.
Iho voi kovettua kohdista, joissa kenkäsi tai sukkasi hankaavat ihoa. Tätä voidaan vähentää käyttämällä sopivia ja tukevia kenkiä. Vältä myös kenkien käyttämistä ilman sukkia.

Step-2.jpg

33. vaihe

Kiinnitä huomiota varpaankynsiin. Kynnet pitäisi leikata säännöllisesti leikkureilla tai viilaamalla. Leikkaa tai viilaa suorassa linjassa sisäänpäin kasvaneiden varpaankynsien välttämiseksi.

Step-3.jpg

44. vaihe

Hoida ongelmat nopeasti.

 Jos huomaat ongelmia, ryhdy toimeen hyvissä ajoin äläkä viivyttele ennen lääkärin puoleen kääntymistä.

Step-4.jpg