Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Aktiiviset jalat

Lähes kaikki fyysinen aktiivisuus kuormittaa jalkojasi. Esimerkiksi täydessä juoksuvauhdissa jalkoihin kohdistuu n.225–270 kg kuormitus. Kuvittele mikä vaikutus tällä on pidemällä aikavälillä. Vaikka et tähtäisikään huippu-urheiluun, aktiivinen elämä kuormittaa silti jalkojasi.

1Mahdolliset ongelmat

Aktiivinen elämä ja jalkoihin kohdistuva kitka ja paine aiheuttavat  känsiä sekä karheutta ja kantapäiden kuivumista. Kantapää osuu kävellessä, hölkätessä tai juostessa maahan ensimmäisenä, joten se tarvitsee paljon huomiota.

Huolellisella urheilukenkien valinnalla ja säännöllisellä jalkojenhoidolla voidaan usein välttää känsien ja kovettumien muodostuminen. Mutta jos näitä jo on muodostunut, suositellemme seuraavia apukeinoja.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Kuiva ja halkeillut kantapäiden iho saa nopeasti kosteutusta tehokkaasta Heel Balm -voiteesta, jonka on kliinisesti todistettu hoitavan kuivia, karheita ja halkeilevia jalkoja. Saat näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Kun ihosi alkaa näyttää terveemmältä ja kosteutetummalta, suositellaan käytettäväksi Flexitol Moisturising Foot Cream -jalkavoidetta osana jalkojesi hoitorutiineja hyvien tulosten ylläpitämiseksi. Se on yhtä tärkeää kuin säännöllinen kuntoilu, jotta iho pysyy terveenä ja hyvin ravittuna. 

Step-4.jpg