Selätä yksittäiset jalkaongelmat Flexitolin tehokkaalla hoitotuotteella. Näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä. Nopeavaikutteinen. Kuivien ja halkeilevien kantapäiden kosteutus on lääketieteellisesti todistettu.

Kun jalkaongelmat on hoidettu, varmista tulosten pysyvyys ylläpitämällä jalkojen ihon kosteustasapaino. Flexitolin päivittäinen kosteuttava vaikutus pehmentää ja hoitaa kuivia jalkoja / kuivaa ihoa varmistaen hoitotuloksen säilymisen.

Aktiiviset jalat

Pidä askeleesi kevyenä juostessa, pyöräillessä tai kävellessä. Mitä teetkin, terveet jalat lisäävät mukavuutta ja hyvinvointia.

Vinkkejä tyytyväisille jaloille

Meidän kaikkien olisi varmistettava, että jalat ja varpaat ovat parhaassa kunnossa. Noudata vinkkejämme, etkä voi epäonnistua.

Kesäjalat

Kun haluat astella kesäisin rannoilla, terasseilla tai vaikkapa grillata pihalla, älä enää murehdi jalkojasi tai kenkiäsi. Käyttämällä Flexitol tuotteita jalkasi näyttävät aina hyvältä.

Kauniit jalat

Jalkojen iho on myös osa kauneutta. Noudattamalla vinkkejämme jalkasi näyttävät upeilta.

Talvijalat

Pieni hemmottelu auttaa pitämään jalkasi kunnossa etenkin kylmällä säällä. Ota rennosti, mutta muista hoitaa jalkojasi myös talven kuukausina.

Diabeetikon jalat

Jos sinulla on diabetes, sinulla on taipumusta jalkaongelmiin. Tuotteemme on erityisesti kehitetty diabeetikkojen jalkojenhoitoon.

Muodikkaat jalat

Näytät upealta seuraamalla uusinta kenkämuotia. Näin voit laittaa jalkasi mihin tahansa haluamaasi jalkinetyyliin.

Työjalat

Tarjoa jaloillesi tauko pitkän päivän jälkeen nostamalla ne ylös. Hellä huolenpito saa jalkasi pysymään huippukunnossa.

Lomajalat

Aurinko, meri ja hiekka voivat aiheuttaa jaloille ongelmia. Pakkaa siis mukaan oikeat hoitotuotteet, niin nautit lomasta.

Tartu ongelman ytimeen

Flexitol-tuotteet on kehitetty tarjoamaan tehokkaat ratkaisut kuivien jalkojen iho-ongelmiin.

Löydä juuri sinulle sopiva tuote Itsediagnoosi -työkalullamme.

Jalat

Tartu ongelman ytimeen

Flexitolin tuotevalikoima on kehitetty tarjoamaan tehokkaat ratkaisut eri ihoalueiden ongelmiin. Löydä juuri sinulle sopiva tuote Itsediagnoosi -työkalullamme.

Diabetes