Heel Balm

Heel Balm

56G / 112G

Flexitol® Heel Balm kantapää balsami on tarkoitettu kuivien ja halkeilevien kantapäiden sekä jalkojen hoitoon. Erittäin tehokas voide sisältää 25 % ureaa sekä muita syväkosteuttavia, ihoa hoitavia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihon pinnan alle.

Flexitol® Heel Balm sopii myös diabeetikoille, koska se vähentää diabeettisten haavaumien vaaraa.

“Talvella keskuslämmitys ja kylmä ilma voivat lisätä kantapäiden halkeilua. Paras tulos saavutetaan ureaa sisältävillä tuotteilla, kuten Flexitol Heel Balmilla. Se sisältää 25 % ureaa, ja sen kyky kosteuttaa kuivia, halkeilleita kantapäitä on lääketieteellisesti todistettu.”
Emma Supple, johtava jalkahoitajaMuut tärkeimmät aineosat ja edut

 

Urea

Ihon hoitoon ja kosteutukseen.

Parafiini

Pehmentää ja rauhoittaa sekä muodostaa kosteuden haihtumista estävän kalvon.

E-vitamiini

Antioksidantti, ihon hoitoon.

Karitevoi

Ihon hoitoon.

urea-01.png urea_blue-01.png
paraffin-01.png paraffin_blue-01.png
vitamin_e-01.png vitamin_e_blue-01.png
shea_butter-01.png shea_butter_blue-01.png

Hoida Heel Balm balsamilla

Kuivat ja halkeilleet kantapäät ovat suhteellisen helposti hoidettavissa oikeilla tuotteilla. Levitä voidetta halkeilleille alueille kerran tai kaksi kertaa päivässä 14 päivän ajan. Voide alkaa vaikuttamaan heti, saat näkyviä tuloksia jo yhden päivän käytön jälkeen.

Ylläpidä Moisturising Foot Cream voiteella

Kun halkeilleet kantapäät ovat parantuneet, voit säilyttää kosteutetun ihon Flexitol Mosturising Foot Cream -voiteella. Päivittäiseen käyttöön säärien ja jalkojen karhealle, kuivalle iholle.

Urean taika

Urea on ihon luonnollinen kosteuttava aineisosa, joka parantaa ihon kosteustasapainoa lisäämällä veden ottoa dermiksestä. Urea lisää ihon kykyä varastoida vettä, vähentää veden haihtumista iholta ja lisää ihon pidättämän veden määrää. Jos ihosi kosteustasapaino on häiriintynyt, ureaa sisältävää tuotetta voidaan käyttää kosteutusprosessin käynnistämiseen.