Flexitol_gruppe_billede_pakning_og_tube_ver_03.jpg

Flexitol-valikoimassa on tehokkaita ja innovatiivisia jalka- ja ihonhoitotuotteita.

Tietoja STADA Nordic:
STADA Nordic on lääketukkukauppa, joka kuuluu kansainväliseen STADA Arzneimittel AG konserniin. STADA Arzneimittel AG on perustettu vuonna 1885 apteekkareiden osuuskunnaksi ja vuonna 2001 siitä on tullut pörssiyhtiö. Yritys sijaitsee Bad Vilbelissä, Saksassa. Maailmanlaajuisesti STADA Groupilla on tytäryhtiö 34 maassa ja työntekijöitä lähes 8 000 henkilöä. Kaikkia työntekijöitä yhdistää STADA:n motto "Alles Gute" (Kaikkea Hyvää) ja toiminnan tavoitteena on ihmisten terveys ja hyvinvointi. Lisää STADA Arzneimittel AG:n toiminnasta www.stada.de

STADA on toiminut Suomessa vuodesta 2006, jolloin se osti Oy Sankyo Pharma AB:n. Yrityksellä on tällä hetkellä 6 työntekijää ja toimisto sijaitsee Helsingissä. STADA:n tuotevalikoimaan kuuluu alkuperäisvalmisteita, rinnakkaislääkkeitä sekä vapaankaupan tuotteita. Valmisteiden jakelijana toimii Tamro Oyj. Lisää STADA Nordic, Suomen toiminnasta lisää sivuilla www.stada.fi.

Tietoja Thornton & Ross:
Vuonna 1922 perustettu Thornton & Ross kasvoi Ison-Britannian suurimmaksi riippumattomaksi lääkevalmistajaksi, ennen kuin siitä tuli osa STADA-konsernia vuonna 2013. Huddersfieldissä West Yorkshiressä toimiva Thornton & Ross kehittää, valmistaa ja tuottaa kasvavaa valikoimaa terveydenhuoltotuotteita, joihin lukeutuvat johtavat tuotemerkit, kuten Flexitol, Covonia, Hedrin, Care ja Cerumol.

"Ammattimaista jalkojenhoitoa, joka askeleella!"

Täydennämme Flexitol-tuotevalikoimaa jatkuvasti tutkimalla uusia aineisosia ja koostumuksia. Flexitol-merkin menestys perustuu erinomaiseen laatuun. Edistyneet koostumuksemme ovat tasapainoisia laadukkaiden ainesosien yhdistelmiä, ja tuotteet valmistetaan nykyaikaisissa huipputeknisissä laitoksissa.

Foot.jpg

Vasta mittavien tutkimusten ja testien jälkeen tuotteet valmistetaan ja toimitetaan tyytyväisille asiakkaillemme. Tuotteemme soveltuvat kaikentyyppisille ihoille. Niin kuluttajat kuin terveydenhuollon ammattilaisetkin käyttävät, luottavat ja suosittelevat Flexitolia.

"Flexitol Heel Balm on Britanniassa lääkärien eniten määräämä, 25 % ureaa sisältävä balsami kantapäille."

THUMB.png